Jdi na obsah Jdi na menu
 


Píšťalka, nar. začátkem srpna 2012, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

25. 5. 2013

Tato kočička byla v depozitu tety Zuzky

píšťalkaMalinkou želvovinovou kočičku našla parta mladíků na chodníku u hřiště. Jméno Píšťalka dostala proto, že strašně nahlas píská. Zatím je krmena náhradou kočičího mateřského mléka, zkoušíme jí však pomalu dávat ke stále kojící kočičce Felicity. 

Z Píšťalky vyrústá docela velké Pískle. Je až neskutečně vlezlá, pořád se na depozitní tetu sápe, hlavně v noci a zkouší jí kousat do nosu, do uší. Taky ráda leze pod mikinu, je jako klokan. Cizích lidí se nebojí, nechá se pohladit, je zvědavá. S ostatními kočkami vychází velice dobře. 

Píšťalka odjela bydlet ke kočičí slečně Ambře a jejím páníčkům do bytu v Mostě. Podle prvních zpráv si holky spolu dobře rozumí. 

Píšťalku virtuálně adoptovali kocouři Lister a Sheldon Cooper z Mostu. Měsíčně jí posílali 200,-kč. Děkujeme kocouři !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Píštalka

(adélka brunnerová 11 let, 26. 8. 2012 10:10)

Jééé! Ta je uuuužaaaasnáááááá! :D
Já bych jí tak chtěla, ale už toho doma máme moc. :(
Navíc nám budou rodit 2 morčata. :D :)
To jí Felicity nepřijmula když pije z lahvičky???