Jdi na obsah Jdi na menu
 


Snížek, nar. v září 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

15. 3. 2015

SnížekSnížka a jeho brášku Jefa mám od lidí z dráhy, kteří je našli u kolejí samotné, jejich maminku prý už delší čas neviděli a koťata začala naříkat a vylézat z úkrytu blízko kolejí. Snížek má celý "podvozek" bílý, mourovaté fleky má jen shora. Rád spinká na zádech v posteli. Je střední postavy, váží necelá 4kg. Líbí se mu hlazení mojí nohou po jeho hřbetě, když sedím u počítače. Pak válí na zemi a nastavuje krček a bříško k drbání. Je moc hodný a neagresivní k jiným kočkám, nikdy se nepere. Čistotnost a škrábání na škrabadle je u něj samozřejmostí. Rád by našel nový domov, kde by měl i hravého kamaráda či kamarádku, který nemusí být nutně stejného věku.

Snížek bude žít s prima rodinou v bytě v Jirkově. Všichni doufáme, že si bude rozumět s jejich 10-ti měsíční kočičkou. K dispozici kočičky mají i zasíťovaný balkón.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourka Snížka se rozhodla do doby než najde nový domov podporovat rodina Dolejších a jejich kočička Lady. Posílali mu 150,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Snížek