Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tominka, 1 rok, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

16. 10. 2016

TominkaKočička byla nalezena klepající se strachy pod schody panelového domu v sedmistovkách v Mostě. Při prohlídce se zjistilo, že už byla kastrovaná. Je moc hodná a milá k lidem, dává pusinky a je ráda za pohlazení, ale na kočky je zlá a vrčí. Je od začátku čistotná a umí škrábat na škrabadle, miluje bonbónky a masíčko, v jídle není nijak vybíravá.

Tominka odjela s mladým párem do Litvínova. Bydlet bude v bytě spolu s tříměsíční fenkou. Doufáme, že pejska zvládne lépe než bandu koček, ve které se necítila dobře.

Kočičku Tominku virtuálně adoptovali Kamča, Pepča, Forest a Messík. Až do jejího umístění jí podporovali částkou 200,-kč. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz