Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaneska, 1 rok, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

28. 6. 2018



VaneskaVaneska zůstala na chodbě bytového domu, ze kterého byla vystěhována její panička pro neplacení nájemného. Zbavila se jí jako nepotřebné věci. Naštěstí jí lidé krmili a nechodila ven, spala po sklepích, a ty jsou u "stovky" velmi špinavé, proto jsem jí ihned vyprala kožíšek. Je to hodně malá a velmi štíhlá kočička. Ráda je za pohlazení a vůbec za pozornost, občas něco povídá. Nemá problém se seznámením s žádnou kočkou. Chybí jí zcela ocásek.

Vaneska odjela k mladému páru, který má už šestiletého kocourka. Bydlet bude v bytě v Bílině.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku  Vanesku virtuálně adoptovala paní Alexandra Zelenka, její přítel Martin a kocourek Hubi. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 250,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Vaneska