Jdi na obsah Jdi na menu
 


Venda, 2 roky, odčervený, kastrovaný, do bytu

1. 10. 2023

344297891_631893278509199_3475902058269231696_n.jpgVendu našel v Mostě u Aquadromu pár lidí, který si ho chtěl nechat. Po třech dnech ale nevydrželi pach Vendovy moči, proto byl nejspíše vyhozen i z domova předchozího. Slovo kastrace by zřejmě nebylo pro nikoho cizí, kdyby se za ni nemuselo platit. Venda za dva dny přišel o svou chloubu a moč ihned přestala páchnout. Kocour byl vyděšený ze všech změn, které ho potkaly, takže se všemu bránil a byl velmi agresivní a řval, byl zalezlý. Bála jsem se jenom vyměnit vodu, hned z boudičky vyjela packa s vytasenými drápy a syčel, vrčel. To trvalo skoro týden, už jsem si říkala, co jsem to donesla za magůrka. Ale pak nastala změna a začal se trošku mazlit, napřed jen ráno a pak pomalu párkrát i přes den. Jenom, když chtěl, jinak sekal packami a zalézal do boudičky a zase vylézal, jak byl nervózní.

Dneska je z Vendy sebevědomý kocour, který se rád mazlí, musí být při všem a chce se vším "pomáhat". S kočkami je v pohodě a nejvíc se kamarádí s kocourem Pandíkem, se kterým se dost často perou - zápasí (v dobrém).

 

Kocour Venda bude žít s mladým párem v bytě v Liberci a jeho kamarádi budou tři kočičky, které byly kdysi taky od nás.

 

 

Kocourka do doby než našel nový domov adoptovala paní Veronika Hesounová s jejím přítelem. Měsíčně mu přispívali 300,-Kč. Moc děkujeme! 

 

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz