Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendulka, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

16. 3. 2010

ObrazekVendulka byla před třemi lety vyhozena z přízemního bytu paneláku a majitelé si pořídili velké psy. Od té doby živořila na ulici, kde není ani pořádné křoví, kde by se schovala. Přístup do sklepa jí taky znemožnili, takže se zahřívala celé dny a noci na kanálu. Byla stočená do klubíčka a celá se třásla, koukali tak na ní z oken lidé z celého domu, ale nikdo jí nepomohl, pouze její krmičky jí daly na kanál noviny, jelikož zateplenou boudičku vždy někdo rozkopal a kočičku vyhnal.

Pro adopci Vendulky se rozhodla paní, která jí venku krmila. Vendulka má v novém domově i krásného černého kočičího kamaráda, toho ovšem paní hlídá jen pár měsíců v roce.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lojzíček

(Zdena D., 24. 9. 2010 16:42)

Moc děkuji za kocourka (Vendulčiného hluchého,starého kamaráda).Jsem moc ráda, že může taky zažít pocit domova a lásky. :-)
Přeji mnoho hezkých dní plných pohody a sluníčka.

Vendulka - nyní Nelinka

(Petra, 24. 8. 2010 22:07)

Nelinka se normálně prochází po bytě, ale od paničky se pohladit ještě nenechala. Ta jí nechává čas, prostě si počká až kočička jednou sama přijde pro pohlazení. Z Nelinky chování usuzujeme, že jí někdo strašně moc ublížil, a i když už kdysi v bytě žila, tak lidi moc nemusí :( Snad se to jednou zlepší, má naštěstí hodnou paničku.

Re: Vendulka - nyní Nelinka

(Zdena D., 25. 8. 2010 18:56)

Jsem moc ráda, že tato kočička dostala šanci na lepší život s hodnou paničkou.Snad časem pozná, že ne všichni lidé jsou zlí a že lidské ruce dokáží také pohladit. :-)

Hluchý mourek

(Petra, 15. 6. 2010 21:48)

Ano, hluchého, starého a plachého kocoura by nikdo nechtěl a my ho nemáme ani kam dát, na plašany z venku nemáme prostory. Pouze v případě zájmu ho můžeme odchytit a předat zájemci. Krmí ho tam Vendulčina panička.

Vendulka

(Zdena D., 12. 6. 2010 21:17)

Kocourka nejde chytit protože je moc plachý nebo ho nelze chytnout z důvodů neumístění.Vím ,že máte spousty svých problémů,přesto vás prosím pokud to jen trochu půjde zkuste mu pomoci. Děkuji vám za vše co děláte pro opuštěné kočičky.
Přeji vám i vašim kočičkám mnoho hezkých dní plných sluníčka.

Jak se má Vendulka

(Petra, 12. 6. 2010 0:01)

v současné době nevíme, ale chystáme se paní navštívit a kdyžtak i Vendulku nafotit. Naposledy(je to už ale docela dlouho)byla Vendulka stále zalezlá pod gaučem a vylézala jen v noci na jídlo a WC. Doufáme, že už se trošku osmělila, nejspíš se bála i kocoura, který na ní syčel, což je ale běžné. A že jí tam lidé nechali a jen se na ní dívali ? No co, jim zima nebyla, jim nic nechybělo. Na místě zůstal ještě Vendulky mouratý starý a hluchý kamarád, ale ten je moc plachý. Je nám ho líto, jenže o takové "kousky" prostě není zájem :(

Vendulka

(Zdena D., 10. 6. 2010 17:55)

Chtěla bych se zeptat jak se daří Vendulce?Máte o ní nové zprávy? Nechápu, proč ji nechali tak dlouho živořit na ulici?Hlavně tuto zimu, která byla tak krutá! Přeji Vendulce už jen vše nej...