Jdi na obsah Jdi na menu
 


Davídek, nar. v květnu 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

29. 10. 2013

DavídekDavídek je synem kočičky Johanky, která byla kdysi zřejmě vyhozena na ulici. Soudíme tak podle její mírné povahy, kterou zdědily i její děti.  Po telefonickém upozornění paní, která jí krmila, jsme se šli podívat na místo, kde Johanka se svými koťaty přebývala. Byla to kartonová krabice u vchodu domu, kde byla každému na očích. Krabice nebyla ani ve křoví, chodily jí otravovat děti a bylo otázkou času, kdy by jí napadli psi. Kočičky jsme odnesli k nám a Johanka je v mohla v klidu kojit, aniž by měla strach z okolí. 

Davídek je hravý a přítulný, bezproblémový kocourek, který má rád kočičí společnost. K lidem je trochu nedůvěřivý, ale pro pamlsek si dojde a nechá se i pohladit. 

Davídek trpí chronickou rýmou, zvyšujeme imunitu přípravky s vitamíny, občas musí brát antibiotika.

Další fotky Davídka ve fotogalerii.

 

TATO KOČIČKA JE VHODNÁ K VIRTUÁLNÍ ADOPCI

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Davídek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář