Jdi na obsah Jdi na menu
 


Violka, nar. 2/2021, odčervená, kastrovaná, do bytu

22. 6. 2022

288869403_578762803639513_3070406966195885509_n.jpg

Kočička se objevila začátkem února 2022 u domu pána, který se už stará o spoustu bezprizorních koček. Obešel několik sousedů, jestli někdo kočku nepostrádá. Nechtěl jí prý po špatných zkušenostech dávat do městského útulku. Kočka jenom mňoukala a nechtěla jíst, a ani není divu, je strašně nastydlá, má ohromnou rýmu, nemůže ani polykat. Přesto jsem do ní dostala pár stříkaček kuřecího vývaru. Na levé straně tváře měla větší množství zaschlé krve, ale žádné zranění jsem neviděla. V rozškrábaných uších má srab a zánět, zuby se spoustou zubního kamene. Je malé postavy a je hodně hubená, bůhví, kolik dní nejedla. Po papání se zavrtala se do zateplené kukaně a usnula.
Únor 2022
Violka má sešroubovanou spodní čelist a byla rovnou vykastrována. Zůstala na veterině a ještě se bude řešit levý čelistní kloub, je prý také zlomený. Levé oko se dost zhoršilo, ale dávají mu ještě šanci, vyndat se může kdykoliv. Je ale velmi statečná, při prvním ohmatání mnou ani paní doktorkou nedala vůbec najevo, že jí to bolí. Já její zranění tipuju na kopanec. Musely jsme na veterinu nadvakrát, jelikož jí musel vidět pan doktor.
 
Je to moc hodná kočka, pořád vrní i při jídle, s každým se mazlí, je až vtíravá

Violce zůstalo po nemoci občasné chrochtání, je častěji nastydlá, musíme posilovat imunitu vitamíny.

 

Violku virtuálně adoptovala paní Eva Karina Brožová. Do doby, než najde nový domov, jí bude podporovat částkou 200,-Kč. Moc děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz