Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charlinka, nar. zač. července 2013, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

19. 8. 2017

20150323_155529.jpgJe to hodně mazlivá, přítulná a milá kočička. Moc už si nehraje, jen občas jí to chytne a pak si pohraje i s koťaty. V novém domově by uvítala nedominantního kočičího kamaráda nebo kamarádku, aby se sama nenudila. 

Čistotnost je u ní samozřejmostí, škrábe na škrabadle.

Dne 17.9. 2013 mi byla dovezena asi tříměsíční kočička. Přitoulala se na zahrádku v Braňanech k paní, která má v kotci ostrého vlčáka, ke kterému kočička měla tendenci lézt. On by jí však roztrhal. Měla zakrvácený obličej, sotva dýchala, jak byla nastydlá. První noc přečkala v zahradním domku.
Doma jsem jí opatrně vykoupala, protože byla šíleně špinavá a za pár hodin jsme jeli na veterinu. Dostala antibiotika na silné nachlazení a paní doktorka zjistila, že má rozlomenou spodní čelist. Buďto spadla na tlamičku, mohl jí ale někdo i nakopnout, to už se nedozvíme. Dne 21.9.2013 byla na menší operaci, čelist jí byla stažena silikonovou nití. Dnes už je tlamička v pořádku, Charlinka normálně papá a už si určitě ani nevzpomene, jak jí to tenkrát bolelo.

Charlinka odjela se svojí novou a moc hodnou paničkou do Chodova. Bydlet bude ve velkém bytě, kde má čtyři další kamarády, z nichž tři jsou také od nás - Koudík, Jefík a Prdík.

Zprávy a fotky z nového domova Charlinky ve fotogalerii.

 

Kočičku Charlie virtuálně adoptovala rodina Laukova a jejich kočičáci. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 300,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Charlinka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Jana , 23. 9. 2013 9:22)

Moc děkui paní Černé ,že se ujala kočičky kterou jsem jí přivezla.Opravdu jsem si jí nemoha nechat.Mám na zahradě 3 velké kočky vykastrované,které se stáhnou do ilegality když je volně pes.ale to malé koťátko by mu šlo přímo rovnou a to by byl jeho konec.tak ještě jednou děkuji a lidi kteří ho nechali takhle zřídit by se měli nad sebou zamyslet a kočky které běhají volně dát kastrovat.

Poděkování

(Karel, 21. 9. 2013 19:56)

Milá Charlino,jsi ,moc hezké koťátko,určitě z btebe vyroste krásná kočka.Díky tetě která se tě ujala budeš v bezpečí a nido už ti neublíží.Také s diky ní uzdravíš.
Moc děkuji paní Černé že se tě ujala.