Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prdík, nar. v červnu 2013, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

24. 9. 2016

PrdíkPrdík byl ze všech čtyřech sourozenců nejmenší a nejslabší, později však všechno dohnal. S jeho vzhledem to vypadalo, jakoby ke svým sourozencům ani nepatřil, povahově si však byli všichni hodně podobní. Prdík je moc mazlivý a milý kluk, s ostatními kočkami nemá žádný problém, kamarádí se úplně s každou. Má rád bonbónky a kapsičky, to ihned začne nahlas vrnět  a dělá osmičky okolo nohou. Miluje i návštěvy, které pamlsky rozdávají. Je čistotný a škrábe na škrabadle. Celá rodinka pocházela z výměníku, ze kterého se musela kvůli opravám vystěhovat.  Všichni včetně kočičí maminy už byli dávno umístěni, pouze Prdík stále čeká na nový domov, kde by měl nějakého kočičího kamaráda.

Prdík  našel nový domov v Chodově. Bude bydlet v bytě se svojí paničkou a kocourky Flíčkem, Koudíkem a Jefem.

Fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kocourka Prdíka virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našel nový domov mu posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Prdík