Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tygřík, nar. 2011, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

7. 6. 2012

TygříkTygřík je hodný kocourek, jen moc nevěří lidem. Hlazení mu nevadí, ale zpočátku pořád kouká, aby mu někdo neublížil, při rychlejších pohybech mhouří oči a uhýbá, někdy uteče. Na klín už vůbec nechce. Má rád drbání na bradičce a nad ocáskem. Jeho oblíbeným místem je balkón, kde stráví za hezkého počasí klidně skoro celý den a spí se mnou kolikrát i v posteli, protože ležící člověk mu vůbec nevadí. Měl by přijít do klidnější domácnosti, kde je už hodná, hravá a nedominantní kočka. S dalšími kočkami je kamarádský, bezkonfliktní a čistotný, kočičí WC používá bez problému.

Kocourek je po staré paní, která musela do LDN a Tygřík i jeho pět kamarádů muselo v mrazu do garáže u domu, kde je krmila kamarádka staré paní. Sousedé si ale brzy na kočky začali stěžovat na úřadě, a tak musely všechny pryč, protože hrozilo, že jim někdo z nich  ublíží. 

Tygřík měl několikrát po sobě problém s čůráním, mysleli jsme, že má zánět močového měchýře. Nakonec se zjistilo, že má sklony k oxalátovým kamínkům, které se v měchýři vytvářejí, a proto musí papat speciální dietu.

Máte o Tygříka zájem ? Volejte na tel.: 608 807 364

Další fotky Tygříka ve fotogalerii.

TATO KOČIČKA JE VHODNÁ K VIRTUÁLNÍ ADOPCI

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář