Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alex, 4 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

16. 7. 2015

AlexKocourek je po staré paní, která musela do LDN. Alex i všech pět jeho kamarádů se přestěhovalo v mrazu do garáže u domu, kde je krmila kamarádka staré paní. Sousedé si ale brzy na ně začali stěžovat na úřadě, a tak musely všechny kočky pryč, protože hrozilo, že jim někdo z nich ublíží. Alex se choval dlouho jako poloplachý kocour, nevěřil nám. Po čase si ale dal říct a je rád za drbání, občas nám oblízne nos i tváře. Vrní a nastavuje se. Moc rád by poznal člověka, který by mu dal nový hezký domov a měl by ho rád. S ostatními kočkami si hraje, není konfliktní typ, není s ním žádný problém, je velmi čistotný, naučený na kočičí WC, nenáročný.


Alexe se rozhodla si ponechat paní s rodinou, u které Alex byl v depozitu. Bude tak o něj i nadále skvěle postaráno. Má několik kočičích kamarádů, se kterými velmi dobře vychází.

 

Alexe až do jeho umístění podporovali částkou 200,-kč měsíčně paní Ida a pan Zdeněk z Mariánských Lázní. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář