Jdi na obsah Jdi na menu
 


George, 11 let, odčervený, kastrovaný, do bytu

20. 2. 2015

GeorgeKočičky George, Arnolda a Sharon nám přivezly dvě paní. Prý podnájemník jejich známé měl velké dluhy, už to nezvládal a musel z bytu pryč. Odešel a v bytě zanechal čtyři kočky. Čtvrtou kočku ovšem paní nemohly najít, mrzí mě, že nevíme, co se s ní stalo. George je moc milý kocourek, pořád za námi chodí, sedne si a pozoruje nás, co děláme. Protože měl srst v katastrofálním stavu, byla samý dred, museli jsme ho ostříhat. Vypadal jako lvíček a každý se mu smál. On z ostříhání měl ale velkou radost, cítil se nejspíš volnější a běhal po bytě jako drak :) Protože první dny hodně pil, nechala jsem mu udělat krevní testy, které naštěstí dopadly celkem dobře, jen na játra mu dáváme jeden prášek týdně. Na levém oku má blanku, která je pozůstatkem po nahlazení. Kdyby se majitel o něj lépe staral, stačilo očíčko několikrát namazat mastičkou a zmizela by. Ostatních koček si George moc nevšímá, má raději lidi. Miluje masíčko a kapsičky a taky pasty všeho druhu. Je čistotný a škrábe na škrabadle. Kdo hledá jednu klidnou kočku nebo třeba další ke své nedominantní kočce, George mu bude milým a trošku upovídaným společníkem.

 

Kocouři Arnold, Hugo a George nás v pátek opustili. Zalíbili se moc hodné paní, která si původně přijela jen pro Georgíka. Takže odjeli všichni tři k ní do velkého domu v Rumburku, kde na ně čekalo ještě několik zvířecích kamarádů. S paní budeme i nadále v kontaktu vzhledem k Arnoldovým problémům, jemu snad pobyt v jiném prostředí jen prospěje. Máme už i první mejlík, jak se kluci v novém domově adaptují.

Kocourka George virtuálně adoptovala paní Petra Sinčáková s kocourem Manfrédem. Do doby než našel nový domov mu posílali 200,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Arnold, George, Hugo

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář