Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miky, 7 let, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

10. 12. 2016

20160220_095658.jpgMikymu zemřela počátkem září jeho panička na rakovinu plic. Ještě předtím jsme se spolu domluvily, že kočičky po její smrti převezmu. Jednu z koček, Amálku, jsme paní předávali jako malé kotě. Miky je velmi kontaktní k lidem, dává pusinky, ducá hlavičkou o mojí hlavu a kroutí se pod hladící rukou. Pořád vrní. Hraje si spíše sám a zajímají ho věci kolem vaření v kuchyni a balkón. Ostatní kočky mu nevadí, baví se jejich pozorováním, a určitě by nechtěl žít úplně sám bez další, klidně o dost starší kočky, protože pět let žili s kočičkou Amálkou. Miky je mohutnější postavy, má nádhernou srst a ocásek nosí většinou položený na zádech. Kdo by chtěl mazlíka na klín k televizi, Miky je pro to ideální typ.

Miky má ovšem jeden zdravotní problém, musí brát pravidelně léky na srdíčko. Toto ho však nijak neomezuje. 

Pro Mikyho si přijela paní Eva se svým přítelem Chrisem. Zalíbil se jim už, když si u nás byli pro kocourka Matěje. Líbí se jim velké kočky :) A mě se zase na nich líbí, že oni neřeší věk, zdravotní problémy a dokonce ani "obyčejný kožich" u koček, které si osvojí. Být více takových skvělých lidí jako jsou oni, spousta zvířat, na které se kvůli výše popsaným vlastnostem nikdy nikdo ani nezeptal, by našlo domovy a nemuselo by žít do konce života v útulcích. Miky bude bydlet v domku u Teplic s několika kočičáky a malým pejskem.

 

Kocourka Mikyho virtuálně adoptovali paní Veronika Žarloková s kočičáky Nelou, Stellou, Májou a Carbonem. Do doby než našel nový domov ho podporovali částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

.