Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nikinka, 1 rok, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

4. 11. 2012

NikyMalá Nikinka (dříve Mao) je už roční kočička, ale vypadá jako sotva 4 měsíční kotě. Celý dosavadní život prožila ve chlévě, protože nevyskočila na okno, kterým ostatní kočky vylézaly ven. Má špatnou motoriku, chodí s hlavičkou na stranu a někdy se zamotá při chůzi a padá do stran. Je také hluchá, což  jí však nebrání v tom,aby byla mazlivá, vrnivá kočka, která pořád honí po bytě myšky nebo míčky. Hledá nový domov, kde jí dají mnohem víc, než dosud měla, zároveň ale nemůže žít jako jedináček, je zvyklá na společnost. Více v mejlu od paní, která nám je přivezla.

Nikinka bude žít s mladým párem a 1,5 roku starým kocourkem (měli ji virtuálně adoptovanou) v Chomutově v bytě se zasíťovaným balkónem.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.
 

Nikinku virtuálně adoptovali Lenka, Tomáš a jejich kocour Max z Chomutova. Měsíčně jí  posílali 300,-kč. Děkujeme

Adoptujte také virtuálně kočičku.Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Nikinka

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář