Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov

Příspěvky

Sharinka, nar. 21.7.2018, odčervená, do bytu

9. 1. 2019

sharinka.jpgSharinka je dcerou kočičky Jorinky, která živořila poblíž zahrádkářské kolonie, odkud zcela jiste pochazela. Běžně si lidé na zahradu pořizují koťata a pak je tam s nadcházející zimou nechají s tím, že se kočka o sebe do jara postará. Takové mysleni je zcela zcestné a normální člověk takhle přemýšlet nemůže. Sharinka je miloučká a mazlivá kočička, která má ráda dobré papání. Často lehává s nějakou další kočičkou v pelíšku. 

  

Sharinka odjela do Ústí nad Labem, tam, kde už bydlí Moyra od nás a další kočičí kamarádi.

 

 

Lara, nar. 21.7.2018, odčervená, do bytu

5. 1. 2019

lara.jpg

Laruška je dcerou kočičky Jorinky, která živořila poblíž zahrádkářské kolonie, odkud zcela jistě pocházela. Běžně si lidé na zahradu pořizují koťata a pak je tam s nadcházející zimou nechají s tím, že se kočka o sebe do jara postará. Takové mysleni je zcela zcestné a normální člověk takhle přemýšlet nemůže. Laruška je jemná kočička, miluje dobré papání a ještě si rada cucne od maminky mateřského mléka. Jé milá a mazlivá, zvyklá na kočičky, se kterými se jak prohání, tak s nimi spinká přitulená k nim v pelíšku.

Pro Larušku si přijeli její noví majitelé až z Děčína. Hledali vhodného kamaráda pro jejich osmiměsíčního kocourka. Koťata spolu budou řádit v prostorném bytě a na zasíťovaném balkóně.

 

 

Kryšpínek, nar. v srpnu 2014, odčervený, očkovaný, kastrovaný, do bytu

2. 8. 2018

KríšaKryšpínek byl nalezen v chatové oblasti v době, kdy široko daleko nikdo nebyl. Byl hodně vyhublý a snědl ihned všechno, co mu nálezci dali. Později se mu od nich už nechtělo a oni řešili, kam s ním, měli dva velké psy. Kryšpínek je menší postavy, na krku má několik bílých chloupků, jinak je celý černý. Je to takový vítací typ kočky při příchodu, rád ukazuje, kde chce pohladit, kde podrbat. Vydrží i v náručí nebo na klíně, to je celý blažený z pozornosti lidí, pořád něco povídá a vykřikuje. S ostatními kočkami nemá žádný problém, vychází s nimi dobře, nikdy se nepere. Je vcelku klidný, nikde moc neskáče, má jeden oblíbený pelíšek a v něm pořád spinká. Je velmi čistotný už od začátku, drápky si ostří na škrabadle. Má trošku přerostlé horní špičáky, ničemu to ale nevadí, jen je tím roztomilý.

Kryšpín přišel do stejné rodiny jako kdysi Johanka a Krtek od nás. Bohužel Krtek před pár měsíci náhle zemřel a paní se tedy rozhodla pro dalšího černého kluka. Podle posledních informací se Kryšpín v novém domově v pohodě seznamuje se čtyřmi kočičími kamarády a hodně se taky mazlí se svojí paničkou.

 

Kocourka Kryšpínka virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našel nový domov mu posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

Vaneska, 1 rok, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

28. 6. 2018



VaneskaVaneska zůstala na chodbě bytového domu, ze kterého byla vystěhována její panička pro neplacení nájemného. Zbavila se jí jako nepotřebné věci. Naštěstí jí lidé krmili a nechodila ven, spala po sklepích, a ty jsou u "stovky" velmi špinavé, proto jsem jí ihned vyprala kožíšek. Je to hodně malá a velmi štíhlá kočička. Ráda je za pohlazení a vůbec za pozornost, občas něco povídá. Nemá problém se seznámením s žádnou kočkou. Chybí jí zcela ocásek.

Vaneska odjela k mladému páru, který má už šestiletého kocourka. Bydlet bude v bytě v Bílině.

Zpráva a fotky z nového domova ve fotogalerii.

Kočičku  Vanesku virtuálně adoptovala paní Alexandra Zelenka, její přítel Martin a kocourek Hubi. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 250,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 
Celý příspěvek | Rubrika: Našli domov | Fotografie: Vaneska

Brentík, nar. 5/2017, odčervený, kastrovaný, do bytu

19. 4. 2018

BrentíkBrentík je hodně hravý a velice přítulný kluk. Má rád jak kočky, tak lidi, pořád se otírá o nohy a velmi hlasitě vrní. Hraje si nejraději s míčkem, lítá za ním jako blázen. Samozřejmostí je čistotnost a škrábání na škrabadle.

Jak se k nám dostal...

Brentík našel nový domov v bytě u mladého páru na Meziboří. Podle SMS z dnešního rána Brentík hned večer ještě jedl a ráno už si hrál se svým novým kamarádem.

Fotky z nového domova Brentíka ve fotogalerii.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Našli domov | Fotografie: Brentík

Amálka, nar. koncem r. 2010, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

17. 11. 2017

AmíAmálce přejeli maminku, běhala kolem ní na silnici. Měla plný kožíšek blech, byla nastydlá, v ouškách svrab. Dnes už je zdravá. Je miloučká, mazlivá, nebojí se lidí ani malého pejska. S kočkami vychází perfektně, měla by mít v novém domově akčního kamaráda nebo kamarádku. Pořád se honí  za myškami, míčky a nejvíc nadšená byla z tunelu.

Amálka našla nový domov (27.1.2011) v Mostě v bytě u paní, která už má skoro dvouletého kocourka.

 

AmíAmálce zemřela počátkem září 2015 panička na rakovinu plic. Ještě předtím jsme se spolu domluvily, že obě kočičky, Amálku i Mikyho po její smrti převezmu. Po několika měsících u mě jsem si zcela jistá, že by Amálka chtěla v novém domově opravdu být sama, ale určitě by jí nevadila jedna klidná, třeba i starší kočička. Jinak je to kočka zvědavá, pořád kouká, co vyrábím, chce se mnou vařit. Je ráda za pohlazení. V jídle je nevybíravá, škrábe na škrabadle, čistotnost je u ní samozřejmostí.

Amálka už bydlí v bytě v Ústí nad Labem. Bude mít tři černé kocouří kamarády, z nichž jednoho už zná, je to Tyčka, kocourek od nás. Doufáme, že si bude rozumět i s fenkou Otylkou. Podle posledních informací si Amálka prohlíží byt a v pohodě papá, je spokojená.

Zpráva a fotky z nového domova Amálky ve fotogalerii.

Kočičku Amálku virtuálně adoptovali paní Veronika Bystrzycká s kočičáky Nelou, Stellou, Májou a Carbonem. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 250,-kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Našli domov | Fotografie: Amálka (ústecká) | Komentářů: 0

Moyra, nar.15.7.2017, odčervená

31. 8. 2017

MoyraMalá Moyra byla nalezena plačící na pozemku jedné firmy. Místní kočky si jí nevšímaly. Je samostatná, hned se naučila chodit na záchůdek. S kočkami nemá problém, s každým je kamarádka. Trochu rychleji jí bije srdíčko, budeme doufat, že to nebude nic vážného.

Malá Moyra odjela se svojí paničkou do Ústí nad Labem. Bude bydlet v bytě s několika kočičími kamarády.

Zprávy a fotky z nového domova Moyry ve fotogalerii.

 

 

 

Charlinka, nar. zač. července 2013, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

19. 8. 2017

20150323_155529.jpgJe to hodně mazlivá, přítulná a milá kočička. Moc už si nehraje, jen občas jí to chytne a pak si pohraje i s koťaty. V novém domově by uvítala nedominantního kočičího kamaráda nebo kamarádku, aby se sama nenudila. Čistotnost je u ní samozřejmostí, škrábe na škrabadle.

Dne 17.9. 2013 mi byla dovezena asi tříměsíční kočička. Přitoulala se na zahrádku v Braňanech k paní, která má v kotci ostrého vlčáka, ke kterému kočička měla tendenci lézt. On by jí však roztrhal. Měla zakrvácený obličej, sotva dýchala, jak byla nastydlá. První noc přečkala v zahradním domku.
Doma jsem jí opatrně vykoupala, protože byla šíleně špinavá a za pár hodin jsme jeli na veterinu. Dostala antibiotika na silné nachlazení a paní doktorka zjistila, že má rozlomenou spodní čelist. Buďto spadla na tlamičku, mohl jí ale někdo i nakopnout, to už se nedozvíme. Dne 21.9.2013 byla na menší operaci, čelist jí byla stažena silikonovou nití. Dnes už je tlamička v pořádku, Charlinka normálně papá a už si určitě ani nevzpomene, jak jí to tenkrát bolelo.

Charlinka odjela se svojí novou a moc hodnou paničkou do Chodova. Bydlet bude ve velkém bytě, kde má čtyři další kamarády, z nichž tři jsou také od nás - Koudík, Jefík a Prdík.

Zprávy a fotky z nového domova Charlinky ve fotogalerii.

Kočičku Charlie virtuálně adoptovala rodina Laukova a jejich kočičáci. Do doby než našla nový domov jí podporovali částkou 300,- kč měsíčně. Děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  mosteckekocky@centrum.cz

 
Celý příspěvek | Rubrika: Našli domov | Fotografie: Charlinka | Komentářů: 2

Moya, nar.22.7.2016, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

15. 8. 2017

MoyaKrásná kočička Moya je mazlivá, přítulná, hodná. Ráda kouká z okna. Se svými brášky si hodně vyhraje, proto by v novém domově uvítala nějakou kočičí kamarádku nebo kamaráda. Moya má nádhernou štíhlou postavičku a zvláštní šedivou náprsenku. Je čistotná. Narodila se kočičce Brie, která k nám přišla ve vysokém stupni březosti a za dva dny porodila čtyři koťata. Moya byla se svou maminkou celých 13 týdnů, přesně tak, jak to má být, aby měla dobrou imunitu.

 

Moya našla nový domov u starších manželů, kde už bydlí Kulíšek od nás a ještě dvě další kočičky.

Zpráva a fotky z nového domova Moyi ve fotogalerii.

Kočičku Moyu virtuálně adoptovala paní Jarka Chrastinová s kočičí bandou. Do doby než našla nový domov jí posílali 250,-kč měsíčně. Děkujeme !

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Našli domov | Fotografie: Moya

Jodi, nar. září 2016, odčervená, očkovaná, kastrovaná, do bytu

19. 7. 2017

16830392_1476794902361922_1427663821_n.jpg

Tříbarevná krasavice Jodinka je mazlivá a přítulná, miluje hry se svými sourozenci. V novém domově uvítá kamaráda, nemusí být stejně starý, ale hravý by být měl. Čistotnost a škrábání na škrabadle je samozřejmostí.

Jodinka a její sourozenci žili venku ve velmi nevyhovujících podmínkách. Pokud by je nezajela auta stejně, jako zřejmě dosud všechna koťátka této kočky, přežívali by a živořili venku jako ona. Bohužel, jejich maminku se nám ještě nepodařilo odchytit, podle posledních zpráv "zmizela",což ovšem nemusí být definitivní, budeme místo i nadále průběžně sledovat.

Kočička Jodi našla nový domov u rodiny se dvěma zrzavými kocourky v bytě v Jirkově.

Kočičku Jodinku virtuálně adoptovala paní Šťastná se svými kočičími mazlíčky. Až do jejího umístění do nového domova jí podporovali částkou 150,-kč měsíčně. Moc děkujeme!

Adoptujte také virtuálně kočičku. Vyberte si jednu, na kterou po dobu pobytu u nás budete měsíčně přispívat libovolnou částkou. Tato částka nám pomůže částečně hradit její potřeby či případnou léčbu, kastraci atd. U profilu kočičky bude (s Vaším svolením) uvedeno Vaše jméno (jména členů rodiny) a poděkování. V případě zájmu o virtuální adopci nám napište na e-mail :  info@mosteckekocky.cz

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »